De Schumann Resonantie Platte

Niet zomaar een ‘trilplaat’

De Schumann Resonantie Platte is niet zomaar een ‘trilplaat’ maar een Systeem met fijn afgestemde, driedimensionale en ritmische ronddraaiende impulsen, die bijdragen aan jouw lichamelijk en psychisch welbevinden.

De ritmische  impulsen maken gebruik van de Schumann resonantiefrequentie (7,83 Hertz alfafrequentie).   Deze komt overeen met de natuurlijke resonantiefrequentie van de aarde, oftewel de hartslag van de aarde. De Schumann-frequentie is van fundamenteel belang voor elk leven op aarde.

De Schumann Resonantie Platte geeft je de kans om je algehele welzijn met een minimum van tijdsbesteding te verbeteren. Door het specifieke driedimensionale resonantie patroon van deze oertrilling, zullen je skelet en lichaam voorzichtig worden rechtgetrokken, in orde gebracht en in het juiste ritme worden gezet. Het werkt positief op fascia, zenuwen en spiersystemen en ontspant zowel als dat het ontstresst.

De Schumann Resonantie Platte is een systeem wat op de Schumann frequentie natuurlijke bewegingen imiteert zonder het gebruik van elektrische stimulatie. Het trilt met de klok mee met een frequentie van 7,83 Hertz. Deze frequentie komt overeen met de basis resonantie frequentie in onze leefruimte (natuurkundige W.O. Schumann, 1952). De driedimensionale trillingsimpulsen hebben een holistische werking op fysiek en mentaal niveau. Het lichaam wordt geordend en ritmisch geharmoniseerd dankzij het speciale rechtshandige trillingspatroon van het systeem. Lichaam en geest worden in slechts enkele minuten moeiteloos in balans gebracht – zowel door passieve ontspanningshoudingen als door actief aangenomen houdingen.

Wat doet het biodynamisch energiesysteem:
– Oplossen van afvalstoffen uit het gehele bindweefsel
– Celactivering en metabolische activering
– Verbeterde doorbloeding in spieren, bindweefsel en ondersteunend weefsel
– Verhoogde prestatieverbetering na een paar minuten
– Fysieke fitheid opbouwen
– Toename in mobiliteit en coördinatie
– Ondersteunt bij een goede nachtrust
– Voor mentale en fysieke ontspanning
– Toename van levensenergie

De Schumann Resonantie Platte kan ook worden gebruikt met elk van de individuele werkzaamheden die ik aanbied of in een reeks van 30 minuten met actieve en passieve oefeneenheden.

Conclusie: Het lijkt er in meerdere studies inderdaad op dat het menselijke lichaam zich kan afstemmen op de elektromagnetische golven van de Schumann-resonantie in de atmosfeer. Volgens de in de literatuur aangetroffen modellen worden deze trillingen ontvangen en versterkt door diverse nano-structuren in en rond de hersenen. Dit maakt synchronisatie van de hersengolven met de Schumann-resonantie mogelijk in de perioden dat deze niet worden aangedreven door de thalamuskernen. Door geleiding van deze golfvormen door het hele lichaam via het perineurale systeem, komen ze ter beschikking aan het hele lichaam en stimuleren ze zelfherstel. Als de vermoede correlatie tussen de Schumann-resonantie en zelfherstel klopt, moet het in principe mogelijk zijn om zelfherstel te stimuleren door biofeedback training van hersengolf-synchronisatie met de Schumann-resonantie

Dit systeem kan worden gebruikt op het gebied van gezondheidsonderhoud, versterking, mobiliteit, massage en ontspanning en is een ideaal en bewezen partner in preventie, revalidatie, therapie, sport en schoonheid.