Mijn visie

Velen van ons leven in de huidige maatschappij vanuit het hoofd, we merken dat aan het vele piekeren en denken, slecht slapen en soms hebben we het gevoel dat ons hoofd een mallemolen is die maar niet wil stoppen. We proberen alsmaar om oplossingen te vinden voor onze problemen of om het gevoel van “niet fijn” weg te krijgen. Ieder van ons streeft immers naar een plezierig leven zonder zorgen en problemen! Het leven kent echter vele, vele golfbewegingen die ons in opperste gelukzaligheid en soms in de donkerste diepten kunnen brengen.
En alles daar tussen in.
Door het vaak drukke leven dat we leven slaan we soms weinig acht op de signalen die ons lichaam geeft inzake oververmoeidheid, overbelasting, opgekropte gevoelens, pijnklachten, angst, onrust, slaapproblemen en wat al niet meer.
Dat gaat lang goed totdat we psychische en/of lichamelijke klachten krijgen die ons gaan beperken in onze dagelijkse activiteiten, en dán slaan we alarm: help!!

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan ieders vermogen om zichzelf te genezen en via die specifieke weg aan vrede en gezondheid voor iedereen. Immers: als mensen zich goed voelen kunnen ze betekenisvol zijn voor zichzelf en voor anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *