Mireille pakt de MIR weer op!

Lieve, lieve Be the MIRror-leden. Het is een flinke tijd geleden dat ik live was. Ik heb een langdurige transformatie doorgemaakt, met intense thema’s die er nu voor zorgen dat ik sterker sta dan ooit tevoren. 🙂
Ik verwachtte dat het vervolg van mijn missie buiten de MIR-Methode lag, maar het blijkt dat mijn weg juist weer terug wijst! Ik was helemaal blij verrast!
Mijn doel is nu om me in te zetten om mensen gerust te stellen, ze te helpen om gezond te blijven en om polariserende partijen bij elkaar te brengen. Ik ga daarvoor regelmatig (ik denk nu aan eens in de 2 weken) met jullie allemaal samen de 9 stappen doen. Te beginnen op as. vrijdag 5 februari om 20.30 uur. De link om deel te nemen, komt in de nieuwsbrief van aankomende woensdag.
Ik ben erg blij om weer terug te zijn en weer met jullie samen te werken aan die fijnere wereld die er zeker-weten aan komt! Liefs! Mireille ❤ ❤ ❤
P.S. Diepe dank aan jullie voor het blijven steunen van de verspreiding MIR-Methode!!! ❤ ❤ ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.